Het hippische evenement van Zeeland

 De startlijsten voor de dressuur zijn bekend, klik hier voor de startlijsten

De startlijsten van het springen zijn bekend, klik hier voor de startlijste


Controleer je inschrijving goed en je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig invoeren van juiste combinatienummers, anders is de start automatisch HC.
- Nationale spring
wedstrijd voor paarden en pony's
- 1 wedstrijdpiste op zand + losrijd-piste op zand
- 1 wedstrijdpiste op gras + losrijd-piste op zand
- Flexibel starten mogelijk, per combinatie max. 1 start per dag
- Stalling mogelijk - gekoppel
d aan ruiter/amazone
- Campingplaats mogelijk - gekoppeld aan ruiter/amazone
- Adres voor navigatie: Ambachtsherendijk, 4443 AB Nisse

Bij je inschrijving wordt het inschrijfgeld direct online betaald.

Afmeldingen/wijzigingen: Afmeldingen, wijzigingen e.d. kun je zelf doorvoeren in het systeem (zolang de inschrijvingen open staan). Lukt dit niet dan kun je mailen naar: jumpinspringen@deweelruiters.nl

Bij uitschrijving worden de €0,30 transactie kosten in mindering gebracht op het inschrijfgeld.
U bent zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van naam ruiter, naam paard/pony en dergelijk.

Na de sluitingsdatum wordt het inschrijfgeld niet terug betaald.

Flexibel starten:
Iedere combinatie kan 1 x per dag starten. Het is toegestaan om tijdens het hele concours in verschillende klassen te starten, mits je daartoe startgerechtigd bent. Er worden geen finales verreden. Voor de rubrieken op zaterdag en zondag die staan uitgeschreven op de tussenhoogtes kan dus vrij worden ingeschreven. Bijvoorbeeld: op donderdag start de combinatie in de 1.10m en op vrijdag in de 1.20m. Er kan dan op zaterdag 1.15m gereden worden en/of op zondag 1.25m
Het is niet verplicht voor alle dagen in te schrijven.


Hors concours (HC) starten:
HC starten is toegestaan mits er ruimte is in het programma. Als een rubriek vol zit gaan officiële starts vóór hc inschrijvingen.

Stalling/camping:
Tijdens het gehele concours is er mogelijkheid tot het stallen van je paard/pony. Een stal huur je voor alle dagen (springen). Dit betekent dat je op woensdag kunt aankomen en op zondag vertrekken. Bij de stal is bij aankomst één klein pak stro beschikbaar. Extra stro of zaagsel is tijdens het concours verkrijgbaar tegen betaling. Hooi is te koop bij de stallen of neem je zelf mee. De stallen zijn tijdelijke boxen in grote staltenten. Hierin zijn geen vaste drink- en voerbakken aanwezig. Een stal kan enkel worden gereserveerd als er ook een rubriek wordt ingeschreven. 


Op het concoursterrein is een grote campingplaats beschikbaar. Een plaats voor je caravan, tent of vrachtwagen kan ook bij inschrijving van de springrubrieken worden gereserveerd. Let op: vol is vol! Onze vrijwilligers doen hun best om iedereen een mooie plek op de camping te geven. We begrijpen dat het leuk is om bij bekenden bij elkaar te staan. Als je gelijktijdig aankomt proberen we zeker om aan die wens tegemoet te komen. Echter kunnen wij geen plaatsen vrijlaten voor mensen die pas veel later arriveren. Dit omdat we op het terrein alle plaatsen zo goed mogelijk willen indelen waardoor er meer mensen gebruik kunnen maken van de camping. Ook hier geldt; een campingplaats wordt gereserveerd voor het gehele weekend en kan alleen door deelnemende combinaties worden gereserveerd.

Als je aan zowel dressuur als springen mee wilt doen en dus ook tijdens de dressuurdagen al een stal wilt reserveren kun je dit inschrijven bij je inschrijving voor dressuur via Equicompetition.

Toestemming publicatie gegevens:
Middels je inschrijving geef je toestemming dat je gegevens gepubliceerd worden op deelnemerslijsten, startlijsten en resultaten op equicompetition.nl. Tevens geef je hiermee toestemming om genoemd te worden op social media en er mogelijk foto's bij worden geplaatst.